Stacks Image 30

COMMUNICATIE

Stacks Image 34
Als je alles zeker weet, ga je niet met mij in gesprek. Een coaching traject begint bij kijken naar jezelf, durven reflecteren op je gedrag, toegeven dat onzekerheid het pad is naar groei. Van mij kun je verwachten dat er naar je geluisterd wordt, je zeker uitgedaagd wordt met het doel dat jij een beter inzicht krijgt in jouw visie op werken en leven.
Angela van Leeuwen; Life-coaching
Stacks Image 39
Uitgangspunten zijn verbinding, vertrouwen en veiligheid.
Als life-coach combineer ik mijn ervaring als manager, communicatiestrateeg en journalist om vooral te luisteren naar wat niet is gezegd. Ook al heb ik veel ervaring als manager en teamcoach, mijn kracht ligt in de individuele begeleiding van mensen werkend bij multinationals of ondernemingen in het MKB.

Mijn basis is gevormd door een veelzijdige loopbaan gevolgd door een studie Nieuwe- en Theoretische Geschiedenis aan de UVA . Na mijn doctoraal en een postdoctorale studie Wetenschapsjournalistiek (UvA), begon mijn journalistieke loopbaan bij de Verenigde Noord-Hollandse dagbladen. Mijn overstap naar het bedrijfsleven als speechschrijver RvB bij een groot beursgenoteerd concern, was bedoeld als tussenstap in een verdere loopbaan als journalist. Echter, ik kreeg alle kansen en een veelvoud aan opleidingen en kon mij ontwikkelen in de volle breedte van het communicatie vak.

Als projectmanager (Research & Development) werkte ik met veel verschillende tijdelijk samengestelde teams. Later als manager Interne Communicatie had ik de directe verantwoordelijkheid voor een aantal goed opgeleide professionals en dus ook voor hun ontwikkeling in een uitdagend en zeer resultaatgericht werkklimaat. Hoe creëer je met elkaar kansen? Hoe zorg je als leidinggevende dat medewerkers al hun talenten blijven ontwikkelen? Wanneer laat je de beste mensen gaan?

Mijn persoonlijke uitdaging was mij verder als coach te ontwikkelen. Na een opleiding bij de Baak, de professional als coach, wist ik dat ik nog een verdiepingsslag wilde. Daarom heb ik een intensieve opleiding gevolgd bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie om mij te bekwamen als integratieve coach-counselor en hierin zelfstandig een eigen praktijk te kunnen voeren.

Coaching is voor mij een traject dat je samen ingaat. Daarom start mijn coaching traject bij voorkeur met een blok van vijf gesprekken. Afhankelijk van jouw inbreng kan dit een vervolg krijgen in tijd en inzet.
Je kunt contact met mij opnemen door een mail te sturen aan:
angela@fransvanvliet.nl

of te bellen voor een afspraak:

telefoon: 035 582 49 63